BREEAM-NL certificering

Uw BREEAM partner

Welkom bij Energiek Vastgoed – uw partner in BREEAM-advies- en begeleiding. Wij zijn gespecialiseerd in BREEAM In-Use certificering, omdat hier de grootste uitdaging ligt in de verduurzamingsopgave. Zo kunnen wij samen maximaal impact hebben op een duurzamere toekomst.

Ons team met gediplomeerde BREEAM-experts staan voor u klaar om u te begeleiden bij het verwezenlijken van uw duurzaamheidsambities die passen binnen uw long term strategie. Zo kunt u eenvoudiger voldoen aan uw CSRD-reporting en de EU Taxonomy. 

Met onze expertise en ervaring helpen wij u graag bij het toekomstbestendig maken van uw vastgoed en het creëren van gezonde, energie-efficiënte en toekomstbestendige gebouwen. Snel en eenvoudig inzicht in uw mogelijkheden? Begin met het uitvoeren van een BREEAM QuickScan!

BREEAM-NL data voor verduurzaming

Wat bieden wij aan voor BREEAM in Use?

QuickScan

Met onze QuickScan kunnen onze BREEAM-experts snel en doeltreffend de potentie van uw gebouw in kaart brengen en bepalen welke BREEAM-niveaus haalbaar zijn met de benodigde inspanningen. Ontdek de mogelijkheden om specifieke BREEAM-certificeringen te behalen en optimaliseer de duurzaamheid van uw pand.

Advies & Begeleiding BREEAM-certificering

Onze BREEAM-experts bieden deskundige begeleiding tijdens het BREEAM-certificeringstraject om uw duurzaamheidsambitie te realiseren. Samen met u bepalen we de gewenste duurzaamheidsdoelen en zorgen we ervoor dat uw vastgoed(portefeuille) voldoet aan alle vereisten om zo uw gewenste BREEAM-niveau te behalen.

Duurzaam BREEAM Kantoorpand

Wat is BREEAM en waarom is het belangrijk?

BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) is een internationaal erkende beoordelingsmethode waarmee de duurzaamheid van gebouwen integraal wordt gemeten en beoordeeld. Het BREEAM-certificaat is een waardevolle erkenning van de milieuprestaties van uw gebouw en laat zien dat u zich intensief inzet voor duurzaamheid.

Kiezen voor een BREEAM-certificering heeft meerdere voordelen. Zo biedt het u inzicht in de duurzaamheidsprestatie van uw vastgoed(portefeuille). Het hebben van dit inzicht is waardevol het sluit aan op duurzaamheidseisen als MVO, CRSD, ESG en de EU Taxonomie. Bovendien draagt een BREEAM-certificaat bij aan de waarde en aantrekkelijkheid van uw vastgoed, wat kan resulteren in een hogere huurprijs en een grotere vraag van potentiële huurders.

Benieuwd wat BREEAM-certificering voor uw vastgoed kan betekenen?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Ontdek uw mogelijkheden met een gratis adviesgesprek van Energiek Vastgoed. Onze gecertificeerde BREEAM-experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We zullen samen uw huidige situatie analyseren en een op maat gemaakte oplossing vinden die bij u past. Mocht het blijken dat een andere partij beter aansluit bij uw behoeften, maakt u zich geen zorgen. Het adviesgesprek blijft kosteloos en we verwijzen u graag door naar betrouwbare partners met wie we goede ervaringen hebben. Neem vandaag nog de eerste stap naar een toekomstbestendig gebouw en boek uw gratis adviesgesprek.

Waarom Energiek Vastgoed?

Onze gediplomeerde BREEAM-experts kunnen u begeleiden in het volledige certificeringsproces. Van de initiële beoordeling met een QuickScan, tot het schrijven en  indienen van de benodigde bewijsvoering en de projectbegeleiding tijdens eventuele aanpassingen aan het gebouw. Samen met u stellen we een duurzaamheidsambitie en zorgen ervoor dat uw vastgoed(portefeuille) aan alle vereisten voldoet en helpen u bij het implementeren van duurzame oplossingen die passen bij uw specifieke situatie.

Bij Energiek Vastgoed geloven we in een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. We luisteren naar uw wensen en doelen en bieden advies dat aansluit op uw behoeften. Of u nu een bestaand gebouw wilt renoveren of een nieuw project wilt ontwikkelen, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Neem vandaag nog contact op met Energiek Vastgoed en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het behalen van een BREEAM-certificering. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere toekomst voor uw vastgoed en onze planeet.

Zit u met een vraag gerelateerd aan duurzaamheid binnen de gebouwde omgeving?
Wij staan klaar Om u te helpen

Voel u vrij met ons contact op te nemen voor duurzaamheidsvraagstukken gerelateerd aan vastgoed.

Een advies aanvraag voor uw utiliteitsgebouw?
Wij staan klaar Om u te helpen

Voel u vrij met ons contact op te nemen.

Een advies aanvragen voor uw VvE?
Wij staan klaar Om u te helpen

Voel u vrij met ons contact op te nemen.

Een energielabel aanvragen voor uw nieuwbouwproject?
Wij staan klaar Om u te helpen

Voel u vrij met ons contact op te nemen.

Een energielabel aanvragen voor uw utiliteitsgebouw?
Wij staan klaar Om u te helpen

Voel u vrij met ons contact op te nemen.

Een energielabel aanvragen voor uw woning?
Wij staan klaar Om u te helpen

Voel u vrij met ons contact op te nemen.

Zit u met een vraag gerelateerd aan duurzaamheid binnen de gebouwde omgeving?
Wij staan klaar Om u te helpen

Voel u vrij met ons contact op te nemen voor duurzaamheidsvraagstukken gerelateerd aan vastgoed.

Gelukt!

Uw aanvraag
is verstuurd!